Aukštalipių darbai
Paskelbta 2018 Rugsėjo 12, 17:37| Peržiūrų skaičius 585

Aukštalipių darbai

Siūlomas atlyginimas: 0,00 EUR
KOMERCINIS PASIŪLYMAS


Blokinių namų problemos
Drėkstančios sienos - ir daugelio blokinių namų bėda. Betoniniai blokai neatsparūs permainingam pajūrio klimatui ir temperatūrų svyravimams, todėl ima trūkinėti. Pro vos matomus mažus įtrūkimus skverbiasi drėgmė ir šaltis, tad šie įtrūkimai ilgainiui dar labiau plečiasi.
"Greitoji pagalba" tokiam namui - temperatūrų svyravimams atsparūs hermetikai, kuriais izoliuojamos blokų sandūros ir atsiradę plyšiai. Lietuvoje kokybiškomis, įvairių rūšių hermetinimo medžiagomis prekiauja daugelis firmų.
Kartais žmonės sugalvoja blokinių namų siūles užsandarinti cemento mišiniu. Tačiau taip problema išsprendžiama tik laikinai: po pirmos žiemos siūlės vėl "siurbs" drėgmę, nes cementas itin neatsparus klimato poveikiui ir prastai "sukabina" dvi skirtingas medžiagas. O hermetikas dvi skirtingas medžiagas sujungia ir puikiai atlaiko labai didelius temperatūrų svyravimus.
Hermetikais prieinamoje vietoje užsandarinti plyšius gali ir pats namo gyventojas. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad tuomet iš vienos vietos drėgmė slinks į apačią, pas kaimyną. Optimalus sprendimas - kompleksiškai spręsti visas pastato sandarumo problemas, pasitelkus specialistus ir renovuojant drėgstančią namo dalį.
Pastato konstrukcijos "vaikšto" priklausomai nuo atmosferos poveikių, išorinių ir vidaus apkrovų. Konstrukcijos bei medžiagos deformuojasi nevienodai, todėl plyšių išvengti sunku - reikia, kad kas nors "atremtų" deformacijas. Tai ir atlieka hermetikai, kurie patikimai prikimba prie paviršių ir gali deformuotis 30-50 proc. neplyšdami. Dažnai namo kampuose pradeda siena drėkti ir pradeda augti pelėsis „statybinis grybas „ Šiuo atveju numatomos dvi problemos arba viena iš jų drėgmė arba šaltis . Kai nepakanka vėdinimo nors šilumos užtektinai, kambaryje kuriame gyvename drėgmė atsiranda nuo žmogaus kvėpavimo ,drabužių džiovinimo ant šildymo sistemos . Atidarius langą pasidaro šalta todėl žmonės žiemos metu vengia darinėti langus ,bet jeigu nepakanka vėdinimo drėgmė pradeda kauptis ant lango stiklo, laukinės sienos kampuose .Problemą įmanoma įveikti įrengiant papildomą vėdinimą .
Didžiausia blokinių namų bėda - jų sienų šiluminė varža triskart mažesnė už norminę. Kai sienos sudrėksta, varža dar labiau sumažėja. Kompleksiškai problema sprendžiama fasadus papildomai apšiltinant ir įrengiant apsauginį sluoksnį.

A. Žvirblio IĮ, turinti daugiametę patirtį, siūlo Jūsų įmonės administruojamuose namuose, atlikti gyvenamųjų namų blokų sujungiamųjų siūlių hermetizavimo darbus.
Fasadų hermetizavimas yra viena didžiausių šiuo metu esančių problemų, ypač senos statybos namuose, nors dažnai statytojas „sutaupo,, ir statant naują namą. Neįrengus siūlių arba jas įrengus netinkamai siūlę prarandame šilumą, į siūlę patenka drėgmė, teršalai. Siūlei pridrėkus, sudrėksta ir konstrukcijos aplink siūlę, tada siūlė peršala. Siūlei peršalus ant sienų iš vidinės pusės kaupiasi drėgmė pelėsis, prarandamas komfortiškumo jausmas... Tai yra įvairiausios siūlės statyboje tarp įvairiausių konstrukcijų, kaip siūlės aplink langus, sienų panelių, siūlės tarp laikančių kostrukcijų ir sienų, grindų, lubų. Tokios siūlės įrengiamos norint įzoliuoti oro srautus, šilumos praradimus, garsą, dulkes, nešvarumų patekimą tarp siūlų. Kadangi tokių konstrukcijų poslinkiai paprastai yra dideli lyginant su siūlės pločiu, hermetikas turėtų būti elastingas. Taip pat svarbus veiksnys yra hermetiko sukibimas su paviršiais, nes dažnai tenka hermetinti siūles tarp skirtingų medžiagų konstrukcijų. Siūlė tarp lango ir sienos gali buti metalas+plastikas+betonas+medis ir t.t.
Mažo tankumo betonas 1,15
Ledas – 10oC 2,30
Norint išvengti šių problemų, reikia siūlę įrengti taip, kad ji būtų šilta ir hermetiška .

Siūlės įrengimas
Siūlės apšiltinti tinka elastingos didelės šiluminės varžos medžiagos - mineralinė vata, vandens neįgeriantys užpildai, kaip antai polietileninės suspaustos juostos, besiplečiančios juostos ir pan. Nepatartina naudoti poliuretano putas. Jos laikui bėgant praranda elastingumą, įgeria vandenį, yra.
Įrengiant šilumos izoliaciją pasirūpinkite, kad ji nesusėstų, neatsirastų laisvų tarpų. Tremco siūlo šilumos izoliaciją įrengti iš polietileno juostų su uždaromis poromis. Ši juosta įkišama į siūlę suspausta apie 20-25%, todėl konstrukcijoms judant visada sandariai užpildo siūlę. Juosta yra elastinga, dėl uždarų porų neįgeria vandens. taip pat yra ilgaamžė.
Dar viena svarbi jos paskirtis siūlės geometrinių matmenų suformavimas. Ji įrengiama tokiame gylyje, kad būtų patogu užtepti hermetiką ir jis būtų reikalingo gylio.
Siūlės kaina 8 eurai.
Hermetizuojančios mastikos

Poliuretaninis hermetikas yra labai elastingas - elastingos deformacijos yra iki 50% suspaudžiant ir iki 100% ištempiant. Iki nutrūkimo hermetiką galima tempti bent iki 700%. Hermetikas puikiai prikimba prie betono net be grunto. Sukibimo jėga laikui bėgant nemažėja.
Kad siūlėje susirinkęs vanduo galėtų pasišalinti, įrengiamos ventiliacinės angos, tam naudojami smulkūs vamzdeliai, įrengiami siūlėje kas 2-3 metrus. Taip įrengta siūlė bus patikima, šilta, hermetiška ir ilgaamžė.
Svarbu Dažnai rangovai ar užsakovai, norėdami sutaupyti renkasi kitokį sandarinimo būdą – pvz., uždažymą elastingais dažais.Norime pabrėžti, kad toks būdas yra visiškai neatitinkantis reikalavimų ir prieštaraujantis hermetiko gamintojo naudojimo nurodymams .Taip įrengiama siūlė nėra apšildoma, yra nevėdinama ir neatitinka keliamų šilumos izoliacijos ir hermetiškumo reikalavimų. Be to plonu sluoksniu užtepta mastika greitai yra dėl atmosferinio poveikio, saulės spindulių ir praranda bet kokias deklaruotas izoliacines, hermetizuojančias savybes.
Tik tinkamai įrengta siūlė užtikrins, kad drėgmė jūsų patalpose, ant sienų sumažės, o tuo pačiu ir pelėsis neturės galimybių augti.
Sienų hidroizoliavimas

Kadangi pastato sienos daugiausiai veikiamos drėgmės rūgščių lietų, ultravioletinių spindulių, atmosferos teršalų - sienų betonas greitai eroduoja [yra].Drėgmė ir CO2 lengvai prasiskverbia iki armatūros: armatūra koroduoja konstrukcija silpnėja. Suremontavus konstrukcija hidrofobinėmis medžiagomis, ji atgauna savo buvusį stiprumą, apsaugo viduja esančią armatūrą, ženkliai pagerėja estetinis vaizdas. Labai didelis privalumas - sienų nudažymas apsaugine danga. Danga neleidžia į betoną gertis vandeniui, tačiau leidžia iš konstrukcijos išgaruoti drėgmei. Sausas betonas kelis ar net keliolika kartų pagerina sienos šilumos įzolecines savybes. Be to ši danga išlieka visada švari, nes su vandeniu neįgiare teršalų. Viena didžiausių problemų ir nuolatinis stambiaplokščių namų savininkų galvos skausmas yra nesandarios siūlės tarp atitvaros panelių. Anksčiau šios siūlės būdavo užpildomos hermetikais, kurių sukibimas ir elastingumas nebuvo pakankamas patikimam sandarumui užtikrinti. Be to siūlės nebuvo pakankamai gerai apšiltintos, o peršalusi siūlė yra viena pagrindinių drėgnų sienų ir pelėsių patalpoje priežasčių.
Tad pasižiūrėkime, kas yra svarbu įrengiant siūles tarp panelių, į ką atkreipti dėmesį, kaip tai atlikti gerai, kaip pasiekti patikimumo ir ilgaamžiškumo.
Konstrukcinė siūlė tarp panelių yra maždaug 20-30 mm pločio. Šilumos izoliacija įrengiama nebuvo. Siūlė būdavo užpildoma elastinga mastika - hernitu - o ant viršaus užtepama kalkiniu-cementiniu skiediniu. Hernitas neturėjo pakankamai sukibimo jėgos, kad patikimai priliptų prie visų konstrukcijos kraštų. Be to jo sukibimo su konstrukcijomis jėga nuolat mažėdavo. Skiedinys savo ruožtu yra neelastingas ir skilinėdavo nuo menkiausių konstrukcijų poslinkių. Per suskilinėjusį skiedinį į siūlę lengvai patenka lietaus vanduo. Be to net ir nesuskilinėjęs skiedinys yra laidus vandeniui ir lietaus vanduo lengvai įsigeria į siūlę. Dėl nepatikimo hermetizuojančios mastikos sukibimo vanduo lengvai gali gertis į siūlės gilumą, susigerti į porėtą betoną, panelio apšlitinamąjį sluoksnį. Žiemą vanduo užšąla, šaldo vidinius sienos paviršius, dėl to sienos drėksta, atsiranda pelėsis. Sulyginimui pateikiame šilumos laidumo parametrus:

Sąmata vieno metro
El.nr. Darbų pavadinimas Mato vnt. Kiekis Kaina Suma
1 Siųlės išvalymas gruntavimas 1.00
2 Siųlės tinkavimas 2.00
3. Siųlės hermetizavimas 5.00
4 Viso 8.00

Hidroizoliavimo tikslas:
• Padidinti plytinių ir tinkuotų fasadų, parapetų, blokų ir kitų konstrucinių elementų atsparumą šalčiui;
• Užkirsti kelią puvėsių, pelėsių ir samanų atsiradimui ant šiferinių ir čerpinių stogų, druskos nuosėdoms ant plytų;
• Apsaugoti sienas nuo peršlapimo ir termoizoliacinių savybių praradimo;
• Padidinti dažų ilgaamžiškumą 2-6 kartus.

Hidroizoliacijos (hidrofobizacijos) priemonės prasiskverbia į medžiagas ir daro jas nepraleidžias drėgmei. Medžiagas po apdirbimo šiomis priemonėmis darosi lengvesnės, tvirtesnės bei atsparesnės tokiems, kaip ,,šaldymas-šildymas,, Tokiu būdu didinamas medžiagų ir konstrukcijų ilgaamžiškumas. Reikia pabrėžti, kad po apdorojimo medžiagų spalva bei struktūra praktiškai nesikeičia.
Garantija – 5 m.

Hermetuzuojan bloką m2 9 eurai

Komercinį pasiūlimą pristato:

A. Žvirblio IĮ
Įmonės savininkas: Antanas Žvirblys
Kontaktinis telefonas: 868908727
El. Paštas: antanasv81@gmail.com
Apie darbą
Profesija:
Statybininkai
Kontaktai
Miestas:
Klaipėda
Vardas:
Antanas
El. pašto adresas:
Telefonas:
868908727
Skambindami pasakykite, kad skelbimą radote portale Nemokamiskelbimai.lt. Čia visada nemokamas skelbimo įvedimas.

Kiti šios kategorijos skelbimai

Ekskavatoriaus operatorius Vilniuje
1400 EUR| Operatoriai
Siūlome pastovų darbą ekskavatorininkui. Darbas su ekskavatoriumi krautuvu. Reikalavimai: Patirtis; Traktorininko vairuotojo pažymėjimas.
Ieškome ekskavatoriaus operatoriaus Vilniuje
1400 EUR| Operatoriai
Darbas su ekskavatoriumi; Reikalavimai: Patirtis; Traktorininko vairuotojo pažymėjimas; Noras dirbti ir uždirbti; Atsakingumas ir dėmesingumas
Masažuotojos darbas
Masažuotojai
Siūlomas gerai apmokamas masažuotojos darbas merginai Vilniuje arba Kaune esant poreikiui yra galimybė apgyvendinti. Darbas dienomis grafikas
Pi Network - darbas telefone su krypto valiuta
1 EUR| Kita
Pi valiuta - pirmoji skaitmeninė valiuta, kurią galite kasti savo telefone. Su Pi Network tą daryti galės VISI NORINTYS! Norėdami pradėti,
Reikalingi darbuotojai prie trinkeliu klojimo Panevezyje
60 EUR| Statybininkai
Reikalingi darbuotojai prie trinkeliu klojimo. Pagalbiniai 35-40-45e. Dienai. Klojejas su patirtimi -50_60e. Dienai.darbas Panevezyje, mazoje brigadoj
Tapk pavezeju Kaune ir gauk 100 eu premija
1000 EUR| Vairuotojai
Registruokis Bolt keleivių pavezeju Kaune per: https://www.pavezejai.lt ir gauk 100 eu premija per 1 savaite atlikus 30 kelioniu/ Vairuok nuo pirmos d
kuri norėtų važiuoti dirbti kartu į Vokietiją
4000 EUR| Kita
Domina mergina, kuri norėtų važiuoti dirbti kartu į Vokietiją.Esu draugiškas, sportiškas vidutinio amžiaus vyras.Gali būti iš bet kokio miesto. Prisis
Darbas merginoms. egzotiniai masažai Išmokiname
Masažuotojai
Merginoms, moterims darbas su suaugusiais žmonėmis, atliekant egzotinius masažus. Įdomesniems seansams naudojami fetiš žaisliukai, kaukės.