862500684 isblaivinimas Vilniuje detoksikacija
Paskelbta 2019 Gruodžio 04, 18:07| Peržiūrų skaičius 960

862500684 isblaivinimas Vilniuje detoksikacija lašelinės

Kaina: Sutartinė
konfidenciali pagalba paciento namuose visą parą, užtikriname rūpestingumą, pagarbą.Jei negalite sustoti vartoti alkoholio, alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, padidėjusį šleikštulį, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - krreipkitės išblaivinimui, Isblaivinimo paslaugos Vilniuje paciento namuose visą parą, Isblaivinimas Vilniuje visą parą, Išblaivinimas namuose Vilniuje.Organizmo valymas nuo alkoholio, detoksikacija namuose Vilniuje, lašelinių lašinimas namuose, Gydytojo konsultacija ir iškvietimas į namus visą parą
Išblaivinimo metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai ir medikamentai. pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.Įvertinama paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklės sunkumą. persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus,
Detoksikacija nuo alkoholio,detoksikacija nuo alkoholio Vilniuje. Lašelinės nuo alkoholio namuose Vilniuje,Lašelinės namuose Vilniuje,Apsinuodijimo alkoholiu gydymas, Išblaivinimo paslaugos teikiamos visą parą namuose Vilniuje.Tolimesnis apsinuodijimo alkoholiu gydymas.
Garantuojamas konfidencialumas ir anonimiškumas!
Pagirių sindromo gydymas, alkoholinės abstinencijos gydymas
Organizmo valymas po ilgalaikio alkoholio vartojimo
GARANTUOJAMAS KONFIDENCIALUMAS IR ANONIMIŠKUMAS!
Jei negalite patys sustoti vartoti alkoholio, alkoholio vartojimas tęsiasi kelias dienas ar daugiau laiko, kankina pagirių sindromas, jaučiate bendrą silpnumą, pykinimą, drebulį, nerimą, padidėjusį kraujo spaudimą, nerimastingumą, pagreitėjusį širdies plakimą - Jums reikalinga Detoksikacija.
Pagrindiniai apsinuodijimo alkoholiu požymiai:
Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego sutrikimai.

Detoksikacija - organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų. Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Medikamentinė detoksikacija atliekama lašinant lašelines. Į organizmą sugrąžinami prarasti mikroelementai: K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai, stabilizuojama bendra būklė, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.
Elektrolitai būtini mūsų ląstelių ir organų funkcionavimui. Tai kraujyje ir kituose organizmo skysčiuose randami mineralų jonai.
Šie mineralai gali būti rūgštinio, bazinio pobūdžio, taip pat druskos. Mums svarbiausi ir aktualiausi elektrolitai yra kalcis, magnis, chloras, fosforas, kalis, natris.
Elektrolitai atlieka daug ir gana svarbių funkcijų. Pirma, reguliuoja vandens kiekį, apykaitą organizme. Reguliuoja ir kraujo pH, nervines bei raumenų funkcijas, kraujo spaudimą, atkuria pažeistus audinius. Pavyzdžiui, raumenų susitraukimas vyksta tam tikrų cheminių reakcijų dėka. Šių reakcijų metu į raumenų ląsteles siunčiami elektriniai signalai. Raumenys ir neuronai aktyvuojami elektrolitams judant tarp ekstraląstelinio bei viduląstelinio skysčio ląstelėse per vadinamuosius jonų kanalus. Tad raumenų susitraukimui būtini kalcio, natrio, kalio jonai. Be šių jonų susitraukimas silpnėja arba tampa nebekontroliuojamas.
isblaivinimas,detoksikacija.Išblaivinimas namuose, detoksikacija nuo alkoholio, lašelinės nuo alkoholio, Išblaivinimas visą parą.lašelinėmis konfidencialiai.Medicininio išblaivinimo paslaugos Vilniuje po gausaus alkoholio vartojimo. Apsinuodijimo alkoholiu, alkoholio sukeltos intoksikacijos gydymas Vilniuje visą parą.Organizmo atstatymas po apsinuodijimo alkoholiu ir alkoholio produktais, išblaivinimas į Iškvietimai išblaivinimas į namus.Išblaivinimas į namus visą parą, detoksikacija po apsinuodijimo alkoholiu, gydymas, konsultacijos, iškvietimas į paciento namus visą parą.Gydytojo toksikologo pagalba, gydymas nutraukti užsitęsusį, ilgalaikį alkoholio vartojimą. organizmo atstatymas po užsitęsusio alkoholio vartojimo,alkoholio skilimo medžiagų ir toksinių alkoholio medžiagų.Prarastų ir netektų po alkoholio vartojimo mikroelementų ir elektrolitų atstatymas lašelinėmis ir medikamentais. Gydytojas toksikologas paskiria pacientui reikalingą gydymą apsinuodijus alkoholiu taikomas išblaivinimas, šalinami alkoholio skilimo produktai. detoksikacija, pacientui atliekant išblaivinimą statomos lašelinės, skiriami medikamentai, mikroelementai, elektrolitai. Sureguliuojamas padidėjęs paciento arterinis kraujo spaudimas, atsatomas širdies ritmas, arterinis kraujo spaudimas,koreguojama virškinamojo trakto veikla, pykinimo, skrandžio rūgštingumo mažinimas.Lėtinio nerimo, alkoholio sukeltos nemigos gydymas.piktnaudžiavimas alkoholiu gali rimtai pakenkti smegenims bei kepenims ir sukelti ilgalaikę pažaidą. Didelis alkoholio kiekis gali turėti rimtų ilgalaikių neigiamų pasekmių smegenų neuromediatoriams, mažindamas jų efektyvumą ar net imituodamas juos.
Isblaivinimas Vilnius Alkoholis taip pat gali naikinti smegenų ląsteles ir smegenų audinius. Kai kuriems alkoholiu piktnaudžiaujantiems žmonėms gali pasireikšti ir maistinių medžiagų deficitas, dėl kurio dar labiau pakenkiama smegenų funkcijaiTikslūs su alkoholio vartojimu susijusios smegenų pažaidos simptomai yra susiję su bendra žmogaus sveikata, kiek žmogus geria, ir kaip gerai veikia jo kepenys, o taip pat su kitais veiksniais.

Trumpalaikis poveikis

Vos patekęs į kraujotaką, alkoholis pradeda keisti smegenų funkcijas. Saikingas alkoholio vartojimas gali sukelti trumpalaikį poveikį:

savitvardos praradimą;
planavimo ir organizacinių gebėjimų susilpnėjimą;
nuotaikos ir koncentracijos pokyčių;
naujų atsiminimų formavimo sunkumų;
mieguistumą;
depresinę nuotaiką;
energijos lygio pokyčių;
atminties praradimą;
sprendimų priėmimo funkcijas suprastėjimą;
motorinės kontrolės, įskaitant refleksus, susilpnėjimą (dėl to tampa pavojinga vairuotiŽmonėms, kuriems pasireiškė rimti intoksikacijos simptomai arba ilgai trunkantys simptomai, yra apsinuodijimo alkoholiu rizika. Alkoholio sudėtyje esantis etanolis veikia kaip nuodai. Kai kepenys nebegali pakankamai greitai filtruoti šio nuodo, žmogui gali pasireikšti apsinuodijimo alkoholiu arba alkoholio perdozavimo simptomų. Alkoholio perdozavimas veikia smegenų gebėjimą atlikti pagrindines gyvybines funkcijas. Tokios būklės simptomai yra šie:vėmimas;traukuliai;lėtas širdies ritmas;sunkumas išlikti sąmoningam;
alpimas;žema kūno temperatūra;
susilpnėjęs vėmimo refleksas, dėl kur žmogui yra rizika užspringti vėmimo metu;šalta ir drėgna oda;Jeigu žmogui laiku nesuteikiama pagalba, alkoholio perdozavimas gali būti mirtinas. Kai kuriais atvejais išgyvenę žmonės patiria negrįžtamų smegenų pažeidimų.Kuo didesnė alkoholio koncentracija žmogaus organizme, tuo didesnė perdozavimo rizika. Didesnė rizika perdozuoti yra vartojantiems stipresnių alkoholinių gėrimų. Jautresni alkoholiui yra nedidelės kūno masės, retai jo vartojantys ar kepenų problemų turintys žmonės. encefalopatijos (ūmios su alkoholio vartojimu susijusios smegenų disfunkcijos) epizodo,asmenims, kuriems itin stinga tiamino (vitamino B1). Piktnaudžiavimas alkoholiu apsunkina šio vitamino įsisavinimą.dezorientacija, išliekanti ir po girtumo laikotarpio;
nepakankama mityba, dėl kurios gerokai sumažėja svoris;pasunkėjęs akių judinimas arba nevalingas akių judėjimas;
pusiausvyros sutrikimas;Po alkoholio kylanti encefalopatijos žmogui gali pasireiksti tam tikras demencijos tipas, kurio simptomai yra šie:atminties problemos, ypač pasunkėjęs gebėjimas formuoti naujus atsiminimus;
sprendimų priėmimo funkcijas suprastėjimas;
susilpnėję planavimo ir organizaciniai gebėjimai;nuotaikos ir asmenybės pokyčiai;Vaisiaus alkoholinis sindromas,Vaisiaus alkoholinis sindromas, apimantis visą alkoholio poveikio vaisiui formų spektrą, pasireiškia tuomet, kai motinos įsčiose esantis vaisius gauna alkoholio. Alkoholis paveikia įvairiausias vaisiaus funkcijas ir gali sukelti smegenų pažeidimų.Tokio sindromo požymiai yra šie:
protiniai sutrikimai;
hiperaktyvumas;
prasta atmintis;
koncentracijos problemos;
sutrikusi koordinacija;
regos ir klausos sutrikimai. Nėra saugaus alkoholio kiekio, kurį galima vartoti nėštumo metu, todėl geriausias sprendimas yra jo visiškai atsisakyti. Jeigu moteris negali visiškai atsisakyti alkoholio, jo reikėtų vartoti kaip galima mažiau.Alkoholio vartojimas padidina smegenų traumų riziką dėl kritimo, automobilio avarijos, muštynių ar kitais atvejais. Trumpai tariant, galvos trauma gali sukelti dezorientaciją bei smegenų tinimą. O rimta galvos trauma gali baigtis mirtimi, nes gali sutrikti smegenų gebėjimas kontroliuoti gyvybines funkcijas, tokias kaip kvėpavimas ar kraujospūdis,į demenciją panašius simptomus, tokius kaip pasunkėjęs gebėjimas formuoti naujus atsiminimus;
nuotaikos ar elgesio pokyčius;
didesnę Alzheimerio ar Parkinsono ligų riziką;smegenų kraujotakos pakitimus.Alkoholis gali turėti įvairų psichologinį poveikį, įskaitant:
asmenybės ir nuotaikos pokyčių;
impulsų kontrolės pokyčių;
koncentracijos problemų;
depresiją;Tačiau veikiausiai didžiausias psichologinis poveikis yra priklausomybės išsivystymas. Bėgant laikui, daug alkoholio vartojantiems žmonėms išsivysto tolerancija šiam svaigalui. Jie taip pat tampa nuo jo priklausomi. Priklausomybė reiškia, kad jų smegenys nuolat reikalauja svaigalų ir sukelia rimtą abstinenciją, jeigu alkoholio negaunama.Priklausomybė skatina žmogų ir toliau vartoti alkoholį net jei jis jį ir žaloja. Itin nuo alkoholio priklausomiems žmonėms gali pasireikšti pavojinga abstinencijos būklė, vadinama baltąja karštine (delirium tremens). Ji pasireiškia tokiais simptomais kaip:nekontroliuojamas nerimas;
nemiga;
didžiulis alkoholio noras;Negydant net trečdalis baltosios karštinės atvejų baigiasi mirtimi. Tokios karštinės kankinami žmonės gali patirti priepuolių, pavojingų kraujospūdžio svyravimų, o taip pat dėl gausaus vėmimo arba viduriavimo gali prarasti daug maistinių medžiagųAlkoholis padaro žalos ne tik smegenims. Tiek rimta intoksikacija, tiek ir ilgalaikis piktnaudžiavimas alkoholiu gali pakenkti bet kuriai organizmo sistemai. Fiziologinis alkoholio poveikis yra: per aukštas kraujospūdis;
širdies ligos;
širdies ritmo pakitimai;
kraujagyslių pažeidimai;
kepenų ligos;
inkstų funkcijos sutrikimas;
pankreatitas – kasos uždegimas;
imuninės sistemos susilpnėjimas;
didesnė tam tikro tipo vėžio (stemplės,, kepenų) Nors alkoholis gali rimtai pakenkti smegenimis, daugėja mokslinių tyrimų, kurie leidžia teigti, jog nedidelis alkoholio kiekis gali net būti naudingas smegenimis. vidutiniame amžiuje visiškai alkoholio nevartojusiems žmonėms buvo didesnė demencijos rizika. O demencijos rizika buvo mažiausia žmonėms, kurie per savaitę suvartodavo 14 ar mažiau alkoholio vienetų (vienas toks vienetas – 10 mililitrų arba 8 gramai gryno alkoholiorekomenduojama moterims per dieną išgerti ne daugiau nei vieną alkoholinį gėrimą, o vyrams – du.Saugus alkoholio kiekis kiekvienam žmogui yra skirtingas, todėl svarbus yra individualus požiūris.
Kaip sumažėti alkoholio vartojimą

Anksčiau problemų dėl alkoholio vartojimo turėjusiems žmonėms gali būti sunku vartoti saugų alkoholio kiekį. Tokiais atvejais geriausias sprendimas yra visiškai atsisakyti alkoholio.
O itin nuo alkoholio priklausomi žmonės arba ilgai juo piktnaudžiavę gali pajusti rimtų abstinencijos sindromo simptomų, todėl turėtų pasitarti su gydytoju dėl medicininės detoksikacijos.

Mažiau alkoholio norintys suvartoti žmonės turėtų apgalvoti kelias strategijas:
nusistatyti asmeninę ribą ir moterims per dieną išgerti vieną gėrimą, o vyrams – du;
vartoti alkoholio tik tam tikromis progomis;
nesigriebti alkoholio siekiant susidoroti su emociniu stresu ar norint lengviau užmigti;
vartoti gėrimų, kurių sudėtyje yra mažiau alkoholio, pavyzdžiui, vietoj stipriųjų gėrimų rinktis vyną.
Alkoholio poveikis smegenims priklauso nuo dozės ir individualių veiksnių, tokių kaip bendra žmogaus sveikatos būklė. Trumpai tariant, kuo daugiu žmogus vartoja alkoholio, tuo didesnė smegenų pažeidimo rizika: tiek trumpalaikio, tiek ilgalaikio.Geriausias būdas sumažinti su alkoholio vartojimu susijusių smegenų pažeidimų yra jo visiškai atsisakyti
Padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, padažnėjusi ar neritmiška širdies veikla, bendras silpnumas, pykinimas, vėmimas, viso kūno drebulys, žemesnė kūno temperatūra, šaltkrėtis, padidėjęs nerimas, nerimastingumas, miego sutrikimai.Detoksikacija - organizmo valymas nuo alkoholio, toksinių medžiagų. Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo.
Medikamentinė detoksikacija atliekama lašinant lašelines. Į organizmą sugrąžinami prarasti mikroelementai: K, Mg,Na, NaCl, CaCl, MgCl, atstatomas normalus organizmo elektrolitų balansas, sureguliuojami hemodinaminiai rodikliai, stabilizuojama bendra būklė, valomas, stiprinamas organizmas, atstatoma normali širdies veikla, sureguliuojamas arterinis kraujo spaudimas.
Įvertinus paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, atsižvelgus ar ligonis nealergiškas, skiriami medikamentai, padedantys greičiau suskilti alkoholio toksinams, sustiprinantys organizmą, suteikiantys pacientui žvalumą.

Visos detoksikacijos metu stebima paciento medicininė būklė ir savijauta;

Namuose Gydytojas įvertina paciento, apsinuodijusio alkoholiu būklę, persirgtas ligas, išklauso nusiskundimus, apžiūrimas pacientas, matuojamas kraujospūdis, širdies veikla, kūno temperatūra, kraujo įsotinimo deguonimi matavimas, stebėjimas ir korekcija.

Paskiriamas individualus gydymas, kurio trukmė nuo 3 iki 5 valandų, kol atstatomos normalios gyvybinės funkcijos (sureguliuojamas kraujospūdis, širdies veikla, virškinamojo trakto ir kitų organizmo sistemų veikla)
Kontaktai
Miestas:
Vilnius
Vardas:
detoksikacija
El. pašto adresas:
Telefonas:
+37062500684
Skambindami pasakykite, kad skelbimą radote portale Nemokamiskelbimai.lt. Čia visada nemokamas skelbimo įvedimas.

Kiti šios kategorijos skelbimai

Masažistas - limfologas dr. toptun
35 EUR
10 metų profesionali veikla masažo srityje, nuosava mokykla ir masažo studija BodyFace dr.Toptun. Esu Lietuvoje (iš Mariupolio) 3 mėnesius.Būsiu malon
Lašelinės, išblaivinimas, Konsultacijos kodavimas Vilnius, Klaipeda, Siauliai, Panevėžys, LT
Sutartinė
DETOKSIKACIJOS, LASELINES. Konsultuojame apie budus, kaip galima atsisakyti priklausomybiu.Drąsiai mums skambinkite,klauskite Nemokamos konsultacijos,
Alkoholizmui mazinti naudokite TETURAM
Sutartinė
Teturam yra vaistas, skirtas lėtiniam alkoholizmui gydyti. Jis naudojamas situacijose, kai kiti metodai yra neveiksmingi. Išgėrus alkoholio, vaistas s
Priklausomybiu gydymas kodavimas. Dovzenkos, cheminiais
Sutartinė
Priklausomybiu gydymas kodavimu Senasis R. Dovzenko kodavimo budas, atliekamas naujo, atvykusio is Rusijos nuolatiniam darbui Lietuvoje
Svorio sureguliavimas be dietu. Efektinga 100
Sutartinė
Gydytojas, med. m. dr. siūlo Jums išbandyti unikalią JAV farmacijos naujovę - unikalų vaistinį preparatą, kuris padeda efektyviai atsikratyti viršsvor
Lašelinės, išblaivinimas, Konsultacijos Konsultacijos Vilnius, Klaipeda, Siauliai, Panevėžys, LT
Sutartinė
DETOKSIKACIJOS, LASELINES. Konsultuojame apie budus, kaip galima atsisakyti priklausomybiu.Drąsiai mums skambinkite,klauskite Nemokamos konsultacijos,
Aminorugsciu mikroelementu vitaminu lašelinės Jums
1 EUR
Intraveninė terapija namuose (infuzinė terapija) - efektyvus ir greitas būdas aprūpinti organizmą didele amino rugsciu, vitaminų, mineralų ir
Detoksikacijos. Konsultacijos. Laselines. Galimybes
Sutartinė
Detoksikacijos,isblaivinimo budai.Konsultacijos.Laselines, kodavimai, akupunktūra,barokameros,vaistazolės,netradiciniai gyd. būdai, iridodiagnostika,