Nemokamiskelbimai.lt
Teminė sritis Nemokami skelbimai» Auto skelbimai» Dviračiai
Paskelbta 2017 Rugpjūčio 11, 09:22

Elektrinis Dviratis Prophete Navigator 7. 3 City 28

Kaina: 939,00 EUR
www.superfit.lt - internetinė sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvė, kurioje galėsite rasti aukščiausios kokybės prekes ir garsiausių prekinių ženklų produkciją už mažiausią kainą.

TECHNINĖ INFORMACIJA

Maksimalus naudotojo svoris: 150 kg.
Svoris: 23 kg
Stabdymo sistema: PROMAX V-brakes
Motoras: TRIO front wheel, 24 volt
Galingumas: 250 watt, max. 30 Nm
Valdymas: TRIO LED kompiuteriukas
Baterija: SAMSUNG lithium-ion 24 volt, 10.4 Ah (262Wh)
Atstumas: 70 km
Bėgių sistema: SHIMANO 3-bėgių
Apšvietimas: PROPHETE 30 lux LED priekinis žibintas, AXA LED galinis žibintas
Šakė: City fork
Rėmas: Aliuminis Urban-Premium
Rėmo aukštis: 50 cm
Rėmo forma: Moteriška
Ratų dydis: 28"
Dviračio tipas: Miesto

APRAŠYMAS

Prophete yra populiariausias dviračių gamintojas Vokietijoje, kuris gamina puikios kokybės miesto bei kalnų dviračius, elektrinius dviračius bei elektrinius paspirktukus.PROPHETE elektrinius dviračius parduodame tiesiai iš sandėlio Vokietijoje, todėl užsakymą įvykdysime vos per 7-10 d.d.

Kas yra PROPHETE elektrinis dviratis?

PROPHETE elektrinis dviratis yra ekologiška, šiuolaikinė transporto priemonė. Skirtingai nuo klasikinių, elektriniai dviračiai padeda važiavimui, kadangi turi elektrinį variklį, įmontuotą į ratą arba pedalų ašį. Elektrinis dviratis veikia tyliai ir įgalina važiavimą be didesnių fizinių dviratininko pastangų. Ši transporto priemonė plačiai naudojama pasaulyje – juos renkasi ir vyresni ir jaunesni vartotojai. Elektrinis dviratis – tai ideali judėjimo priemonė perkrautoje miesto erdvėje ir puikus sumanymas poilsiui.

Intelektualioji pagalba

Variklis užsiveda automatiškai, kai pradedi minti pedalus. Išmanusis valdiklis suteikia tiek galios, kiek jos reikia tuo metu – greičiau minant pedalus jos būna daugiau, lėčiau minint – mažiau. Norint sustoti, užtenka paspausti stabdžius ar palengva sustoti nustojus minti - variklis automatiškai bus atjungtas.

Greitai link tikslo

Elektrinis dviratis – tai puiki transporto priemonė miestui. Važinėdamas dviračiu aplenki kamščius ir greitai pasieki darbą arba namus. Skirtingai nuo klasikinių dviračių važiavimas elektriniais dviračiais nereikalauja didesnių fizinių jėgų ir suteikia galimybę pasiekti tikslą neeikvojant energijos, kuri gali būti tokia reikalinga grįžtant po darbo.

Tradicinis pasivažinėjimas

Naudoji dviratį galima ir standartiniu būdu, valdiklyje atjungiant elektrinį variklį, o vos pajutus nuovargį, galima įjungti variklį ir mėgautis laisvu judėjimu.

Kaip tai veikia?

Kiekvienas elektrinis dviratis turi tris esminius elementus, kurie jį paspartina. Tai yra: akumuliatorius (baterija), elektrinis variklis ir elektroninis valdiklis, kontroliuojantis viso važiavimo darbą. Be paspartinimo mechanizmo elektrinis dviratis savo sąranga nesiskiria nuo tradicinių dviračių, žinomų mums daugybę metų.

Baterija
Baterija elektriniame dviratyje yra svarbiausias energijos šaltinis mūsų važiavimui. Aliumininiuose dviračiuose įrengtos ličio-jonų baterijos, kurios sėkmingai naudojamos šiuolaikiniuose nešiojamuose kompiuteriuose ir mobiliuosiuose telefonuose. Ličio-jonų baterijos tarnavimas apskaičiuojamas vidutiniškai 500 pakrovimų ir suteikiama 2m garantija. Ilgiau naudojant jos galia gali sumažėti, todėl rekomenduojama ją pakeisti. Vieno pilno baterijos pakrovimo nuvažiuoti nuo 60 iki 150 km, arba bendrai tarnaus nuo 30 000km! Dažniausiai Prophete naudoja 36V įtampos baterijas, taip pat 48V baterijas aukščiausios klasės modeliuose, jų talpa nuo 374 iki 468 Wh. Nuo baterijos talpos priklauso maksimalus kiekis pravažiuojamų kilometrų per vieną pakrovimą. PROPHETE elektriniuose dviračiuose naudojamos SAMSUNG IR AEG baterijos.

Variklis
Prophete dviračius varo šiuolaikiniai bešepečiai AEG arba TRIO 250 vatų varikliai, išvystantys nuo 30 iki 100Nm sukimo momentą, todėl galite mėgautis laisvu ir kartais efektingu pagreičiu. 250W yra maksimali Europos Sąjungos leistina galia. Varikliai montuojami rate arba viduriniojoje ašyje. Bešepetis variklis visiškai nereikalauja aptarnavimo ir yra praktiškai neavaringas. Jo didelis privalumas yra veiksmingas energijos naudojimas, o tai leidžia ilgą laiką naudoti transporto priemonę. Pasitelkdamas variklį elektrinis dviratis gali pasiekti 25 km/val. greitį, taip pat reglamentuojamą Europos Sąjungos teisės aktais.

Valdiklis
Valdiklis yra atsakingas už variklio darbo kontrolę ir energijos persiuntimą tiesiogiai iš baterijos į variklį. Į valdiklį sutelkti visi elektros laidai. Valdiklis sąveikauja su judesio jutikliu, instaliuotu kaip palaikymas, kuriant intelektualiąją važiavimo paspartinimo sistemą. Skirtingi elektrinių dviračių modeliai turi jiems pritaikytus valdiklius, taip pat galima pasirinkti valdiklius, kuriuos galima sinchronizuoti su išmaniaisiais įrenginiais.

www.superfit.lt
Skambinkite: +370 613 39258
Rašykite: info@superfit.lt
Mes džiaugiamės galėdami jums padėti septynias dienas per savaitę (I-VII: 9-21 val.)
Apie dviratį:
Dviračio tipas:
Kita
Kontaktai
Miestas:
Vilnius
Vardas:
superfit
Telefonas:
+370 613 39258